Hirdetés

Will Smith nem tér vissza a Függetlenség Napja folytatásában

|

A folytatás továbbra is terítéken van, James Vanderbilt író még mindig két különálló forgatókönyvön dolgozik, de a nagydumás pilóta most már biztos, hogy nem tér vissza űrlényekre vadászni.

Hirdetés

Éveken át spekuláltak arról az emberek, hogy vajon Will Smith visszatér-e Steven Hiller karakterében a Függetlenség Napja 2-ben? Most azonban kiderült, hogy a színész informálta a 20th Century Fox-ot, miszerint nem tér vissza a folytatásban. Szerencsére Roland Emmerich rendezőnek van egy B terve is. Emmerich ugyanis még októberben bejelentette, hogy Vanderbilt két forgatókönyvének egyikében Will Smith karaktere központi szerepet kap, a másikban nem. Azt is tudjuk, hogy Michael B. Jordan részt vett egy válogatáson valamilyen szerepért. A legvalószínűbb az, hogy Dylan Dubrow szerepére pályázott (Jasmine Dubrow fia, akit Vivica A. Fox játszott), ugyanis a folytatás 20 évvel az eredeti sikerfilm történései után játszódik, szóval a kor is nagyjából passzol. Kárpótolja a rajongókat addig is az, hogy 2016 július 1-én Smith visszatér az ID Forever - Part I-ben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.