Hirdetés

Will Smith nyílt levélben kért bocsánatot Chris Rocktól

|

Will Smith mélységesen sajnálja a történteket.

Hirdetés

Mint tudhatja már nagyjából mindenki, az idei Oscar-gála nem maradt sajnos nem várt fennakadások, kellemetlenségek nélkül: Will Smith - aki az est későbbi részében megkapta a legjobb férfi színésznek járó díjat - hirtelen felindulásból felpofozta Chris Rockot, miután a színész elsütött egy viccet Smith feleségét illetően. A színész most nyílt levélben fogalmazott meg bocsánatkérést. 

Hirdetés

Saját Instagram-oldalán tette közzé az alábbi üzenetet, melyben leszögezi, hogy az "erőszak bármilyen formája destruktív és mérgező", valamint, hogy belátja, viselkedése a gálán elfogadhatatlan volt és megbocsáthatatlan. Mint írja, azt, hogy rajta viccelődnek, lényegében a munkájának a részeként veszi, viszont az, hogy a feleségének egészségi állapotán (alopeciával küzd) tréfálkozott valaki, azt már nem tudta elviselni, ezért reagált ennyire szélsőségesen. Majd kitér külön Rockra:

Szeretnék nyilvánosan elnézést kérni tőled, Chris. Túlléptem a határt és nem volt igazam. Szégyellem a cselekedetemet és egyáltalán nincs fedésben azzal az emberrel, aki szeretnék lenni. Nincsen helye az erőszaknak a szeretet és kedvesség világában. 

Ezt követően mind az Akadémiától, mind pedig a közönségtől is elnézést kér és sajnálja, hogy megbélyegezte az estet a viselkedése. A teljes posztot alább olvashatjátok el:

Chris Rock egyébként nem foglalt még állást az ügyben, annyit tudunk csupán, hogy bár megtehette volna, nem tesz feljelentést Smith ellen (habár még hat hónapig megteheti). 

Az Akadémia azonban vizsgálatot indított az esettel kapcsolatban, a legrosszabb esetben akár el is vehetnék a színésztől a szobrát, de a spekulációk alapján az esélyesebb, hogy csak az akadémiai tagságát függesztik fel. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.