Hirdetés

Will Smithnek két másik projekt is belefér a Suicide Squad 2. forgatása előtt

|

A Warner Bros. nem kapkodja el a Suicide Squad folytatását, ami jó jel.

Hirdetés

Habár a két évvel ezelőtt debütált Suicide Squad nem volt a kritikusok kedvence, a pénztáraknál azért elég jól teljesített ahhoz, hogy egy folytatásban ismét lehetőséget kapjanak a bizonyításra a DC gonosztevői. A film jelenleg viszont nem élvez prioritást az éppen más projektekre koncentráló stúdiónál, de a rendkívül összecsapott első felvonást követően inkább megnyugtató, hogy hagyják ötletelni és dolgozni az alkotógárdát. Ezt az egyik főszereplő, Will Smith elkövetkezendő munkái bizonyítják a legjobban.

Hirdetés

A színész következő filmje minden bizonnyal a Bad Boys franchise Bad Boys For Life (magyarul Rosszfiúk egy életre) című felvonása lesz, amiben Martin Lawrence-szel együtt szerepel. Ezt követően a David Ayer rendezte, a Netflixen elég vegyes fogadtatással debütált Bright következő részét fogják leforgatni Joel Edgertonnal, amely egy olyan alternatív univerzumban játszódik, ahol a különböző mágikus teremtmények együtt élnek az emberekkel.

Smith csak ezután kezdhet el dolgozni a Suicide Squad második részén 2019 vége felé, amit ezúttal már A könyvelő rendezője, Gavin O'Connor dirigál Ayer helyett. A folytatásban Deadshot mellett biztos visszatérő Harley Quinn is Margot Robbie alakításában, aki most Tarantino jövőre érkező filmjének forgatása mellett a női DC karaktereket felvonultató Birds of Prey előkészületein vesz részt producerként.

A Suicide Squad 2. forgatókönyvét David Bar Katz és Todd Stashwick írja.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.