Hirdetés

Will Smith szerint hamarosan jön a Bad Boys 3!

|

Hirdetés

A Sony berkein belül elkészült Bad Boys, mely már a modern mozizás korában debütált 1995-ben, várható lett volna több folytatás is. A Michael Bay rendezte első részt, melyet hozzá mérten viszonylag alacsony költségvetésből készített el, csak egy jóval nagyobb volumenű (és sokkal nagyobb költségvetésű) folytatás követett 2003-ban. Idáig. Több mint egy évtizeddel később ugyanis a stúdió arra törekszik, hogy újraélessze a franchise-t, melynek keretén belül már kiadták a 3. és 4. rész megjelenési dátumait. Ugyan a hírek viszonylag halkak a forgatást illetően, de Will Smith a közelmúltban változtatott ezen. Egy rádióadásban történő beszélgetés közben ugyanis többé-kevésbé megerősítette, hogy a Bad Boys 3 remekül halad a tervezett 2017. február 17-es megjelenési dátum felé:

Nagyon is lehetséges, hogy láthatjátok az új "Bad Boys" filmet az elkövetkező 12-16 hónapban
Ez az említett 16 hónap pont megegyezne a tervezett premierrel, így hacsak Smith nem az éles matematikai képességeit akarta bemutatni, akkor nem a levegőbe beszélt. Ám még mindig nem világos, hogy vajon ő lesz-e a főszereplő és a készítő is az új filmeknél, vagy csak produceri munkálatokat vállal el és átadja a stafétát az új szereplők(nek). Mi inkább ragaszkodnánk a régi bevállt és kedvelt Smith/Lawrence duóhoz, de sajnos van rá esély, hogy a fiatalabb generációt (is) szeretnék megfogni az új párossal. Hamarosan kiderül, melyik döntés mellett tették le voksukat a készítők.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.