Hirdetés

Willem Dafoe csatlakozott az Igazság Ligájához

|

Hirdetés

Hiába forog már egy hete Zack Snyder Igazság Ligája mozija, a stábról még nem sokat tudunk - azon kívül, hogy új az operatőr - de az új arcok között tudhatjuk J.K. Simmonst, mint Gordon rendőrfőnök, ahogy Ezra Miller Flash-e, Jason Momoa Aquaman-je és Ray Fisher Cyborgjával egészül ki a Ben Affleck-Henry Cavill-Gal Gadot triász. Most ehhez a stábhoz csatlakozott az egykori Zöld Manó, Willem Dafoe is. Dafoe az egyik legjobb karakterszínész, aki függetlenekben éppúgy feltűnik, mint hollywoodi blockbusterekben. Azt még nem tudni, hogy kit fog játszani, de a THR értesülései szerint jófiút fog alakítani, ráadásul az Igazság Ligája mindkét részében szerepelni fog.( Marsi Fejvadász! Te vagy az?) Az első rész bemutatójáig még várnunk kell, hiszen 2017 novemberéig kell várnunk, de a szerepére nyilvánvalóan hamarabb fény derül. Szerintetek kit játszhat a manó képű színész?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.