Hirdetés

Wizarding World of Harry Potter - Első képek a kaliforniai parkról

|

Hirdetés

Alig pár napja jelentették be hivatalosan is, hogy jön a nyolcadik Harry Potter könyv, igaz nem a hagyományos formában, mert csak a színházi darabot adják ki írott formában, ettől függetlenül valószínűleg így is rengetegen lesznek rá kiváncsiak. Most pedig még egy izgalmas hírrel szolgálhatunk: Amerikában a Universal Studiosban megépítették a második Harry Potter témájú parkot. Az első ilyen különleges helyet a Keleti-parton (Orlando, Florida) húzták fel, tudjátok, a hatalmas Abszol úttal (Diagon Alley), de az nagyon messze van Hollywoodtól, szóval senkit nem zavar annyira, hogy majdnem ugyanazt építették fel mégegyszer: (legalábbis a képek és beszámolók alapján elég sok a hasonlóság) [gallery ids="79687,79695,79689,79688,79690,79692,79693,79694,79691"] Nekünk érthetően azért nem bír akkora hírértékkel, mint a tengerentúliaknak. A floridai hatalmas népszerűségnek örvend, így egyértelmű volt, hogy kellett egy a Nyugati-partnak is. A Wizarding World of Harry Potter április 7-én nyitja meg kapuit a látogatóknak, aki pedig nem szeretne ennyit repülni a Harry Potter élményért, annak jó szívvel tudom ajánlani a Londontól nem messze fekvő kiállítást (Warner Bros. Studios Leavesden).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.