Hirdetés

Ők lesznek Wolverine új ellenfelei?

|

Farkas/Rozsomák/Logan már csak egy kalandra tér vissza és állítólag nem csak egy ellenféllel kell majd szembeszállnia.

Hirdetés

Jövő tavasszal érezik az utolsó Wolverine film, ami várhatóan az Old Man Logan történetszálat fogja feldolgozni, visszatér Patrick Stewart, mint az idősebb professzor és talán a legjobb, hogy a cél az R korhatárbesorolás.

Hirdetés
 

A legújabb pletykák szerint ráadásul nem csak egy gonosszal kell majd felvennie a harcot, hanem egy egész csapattal, az úgynevezett Reaverekkel. A képregényeseknek nem mondok újat azzal, hogy egy csapat bűnöző cyborgről van szó, akiknek nagyon szúrják a szemüket az X-Menek, Wolverine különösképpen. Ezt a csoportot valaki irányítani fogja a háttérből és ez a szerep a Narcosból megismert Boyd Holbrookra vár.

Az Old Man Logan a jövőben játszódik, ahol különböző gonoszok gyakorlatilag felosztották maguk között a világot és a hősök, mint olyanok, már nem igen léteznek, egy-két kivételtől eltekintve. Ahogy már a legelső híreknél sokan aggódtak, a probléma továbbra is adott, rengeteg karakter felbukkan Wolverine mellett, de ezeknek a jogai mind a Marvel Studiosnál pihennek, így a hősök számát igen limitálttá kell majd tennie James Mangoldnak és a Foxnak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.