Hirdetés

Wolverine 3 - Kardfog is feltűnhet

|

Hirdetés

Már régóta tudni a szomorú hírt, hogy Hugh Jackman utoljára ölti magára az ikonikus karakter, Rozsomák (a filmekben Farkas) szerepét a készülő Wolverine 3-ban, mely James Mangold rendezésében és Michael Green forgatókönyve alapján érkezik 2017-ben.  Nem rég kiderült, hogy X Professzor is tiszteletét teszi a filmben, most viszont újabb híres karakter feltűnésére van esély. A The Daily Telegraph-nak adott interjúban Jackman hintett el pár információt arról, hogy a nemrég történt felhívás során melyek voltak azok az ötletek, amiknek a legnagyobb esélyük van bekerülni a filmbe.

 Legtöbben Victor Creedet (Kardfog) visszatérését szeretnék.
Kardfog egy ikonikus karakter a képregényekben, nem mellesleg Rozsomák egyik főellensége. Őt utoljára az X-Men és az X-Men kezdetek: Farkas filmekben láthattuk. Utóbbiban Liev Schreiber alakította, igen meggyőzően. Jackman elhintette továbbá, hogy a nézők talán többet láthatják vadul és dühödten harcolni Logant, mint azt a képregények lapjain teszi:
Ha képregény rajongó vagy, sejtheted, hogy sokan a dührohamokat (az úgynevezett ’berserker rage’) szeretnék látni. Ha ismered Rozsomákot, tudod, hogy miért.
A ’Berserker Rage’ egy népszerű tulajdonsága Rozsomák/Farkasnak, ami alatt Logan állatias vérszomját kell érteni, mely során könyörületet nem ismerve tépi szét és belezi ki ellenfeleit. A rajongók már kaphattak ebből egy kis ízelítőt az X-Men 2-ben, de jó lenne, ha az utolsó filmben ebből még több és még durvább adagot kaphatnánk. A Wolverine 3 2017. március 3-án érkezik a mozikba.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.