Hirdetés

Wolverine 3 - X Professzor is feltűnik

|

Hirdetés

Régóta tudjuk, hogy Hugh Jackman utoljára ölti magára az ikonikus karakter, Rozsomák (a filmekben Farkas) szerepét a készülő Wolverine 3-ban, mely James Mangold rendezésében és Michael Green forgatókönyve alapján érkezik 2017-ben. Nem rég viszont kiderült, hogy maga Charles Xavier, azaz X Professzor (Patrick Stewart) is feltűnik majd a filmben, és nem csak egy cameo erejéig! Itt van, mit nyilatkozott Stewart, mikor a feltűnéséről és az Old Man Logan sztori pletkyáiról kérdezték:

Azt hiszem amit mondasz, az igaz. Van egy project, ami fejlesztés alatt áll, melyben Xavier professzor nem csak feltűnik egy rövidke jelenet erejéig, de részt is vesz benne. És az idős Rozsomák/Farkas ötlete – Én nagyon várom, hogy Hugh Jackman öreg legyen. Tudod, a fenébe vele! Nagyszerűen néz ki! Ezért is remélem, hogy láthatom majd protézissel a filmben.
Stewart Logan öregedéséről is beszélt:
Ő nem öregszik, de sajnos a színész igen, ezért úgy gondolom Hugh elkezdte kicsit kényelmetlenül érezni magát, és ez tudom milyen érzés.
Tehát most már tudjuk, hogy Stewart részt vesz a filmben, és úgy tűnik tudatában van az Old Man Logan pletykáknak, így talán ez az ötlet megvitatásra kerül. A sztoriról annyit kell tudni, hogy Mark Millar készítette el, mely egy olyan Amerikában játszódik, melyet meghódítottak a szupergonoszok. Logan nyugodtan éli az életét feleségével és gyerekeivel, ám mikor a vak Sólyomszem egy állásajánlatot tesz neki, elfogadja, ugyanis szüksége van a pénzre. Nyilvánvalóan itt a történet majd átírásra szorul, mivelhogy a FOX számos karakter jogaival nem rendelkezik, mint pl. Sólyomszemé. Ezért lehet, hogy most Xavier Professzor fogja adni a megbízatást. Megvan rá az esély. Ti szeretnétek, ha megvalósulna az Old Man Logan sztori a filmben?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.