Hirdetés

Wonder Woman a Batman Superman ellen - Az igazság hajnala igazi sztárja?

|

Hirdetés

Múlt hónapban a Warner Bros. már elkezdte vetíteni a Batman Supermen ellen - Az igazság hajnalát bizonyos embereknek, akiknek a reakciói miatt állítólag a stúdió elkezdetett "idegeskedni". Hallottunk olyan pletykákat, amelyek szerint bajban lehet a DC épülő Filmes Univerzuma, olyannyira, hogy az Igazság Ligáját tovább csúsztatnák és inkább Ben Affleck Batman rebootját hoznák előtérbe, amelyben a találgatások szerint a színész nem csupán a főszerepet fogja vállalni, hanem a rendezést is, mivel a stúdió nagyon meg volt elégedve a munkájával. Szerencsére azonban a baljós pletykákat hamar megcáfolhattuk, ugyanis Zack Snyder bejelentette, hogy áprilistól forog az Igazság Ligája 1. része. Nagyon szeretnénk már magunk is látni a végleges alkotást, ráadásul most Chris Gore a Collidernek elmondta, hogy bőven érnek majd minket pozitív meglepetések.

Ismerek valakit, aki már látta a Batman Superman ellen: Az igazság hajnalát és szerinte Wonder Woman lopja el a showt. Wonder Woman elképesztő, és ebből semmit sem mutattak az előzetesekben.
Egy másik Collideres figura, Jon Schnepp szintén megerősítette, hogy ő is azt hallotta, hogy Wonder Woman remek lesz a filmben. Való igaz, hogy nem mutattak túlságosan sokat a trailerek a Gal Gadot által alakított karakterből, habár, amit láttunk az nagyon is tetszett, és tényleg az az érzésünk, hogy több van benne annál, amit eddig mutattak. Azt nem hinnénk, hogy a stúdió még egy előzetessel előrukkolna a március végi bemutató előtt, de TV Spotok még érkeznek, amelyekben talán összefuthatunk Wonder Womannel a premier előtt. A Batman Superman ellen - Az igazság hajnala 2016. március 24-én érkezik a mozikba, Zack Snyder rendezésében. Főbb szerepekben Ben Affleck, Henry Cavill, Gal Gadot, Jeremy Irons, Amy Adams és Jessie Eisenberg.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.