Hirdetés

Íme a Wonder Womanre koncentráló legújabb DC animációs film előzetese

|

Újabb darabbal gazdagodik a DC animációs univerzuma.

Hirdetés

Jó hírünk van azok számára, akik szeretnének egy rövid időre kiszakadni az újabbnál újabb egész estés kalandokat kapó Batman- és Superman-történetekből, ugyanis a DC soron következő animációs alkotása hosszú kihagyás után Wonder Womanre helyezi a figyelmet.

Hirdetés

A Warner Bros. Animation a Comic-Conon leplezte le a 2020-ban érkező projektjeiket, ami két Superman és a nagy sikerű A sötét Igazság Ligája folytatása lesz. Ám előtte még megnézhetjük az idei harmadik és egyben utolsó animációs filmjüket Wonder Woman: Bloodlines címen, ami a főhősnő eredetéhez kanyarodik vissza. A történet szerint themüszkirai Diana úgy dönt, hogy megmenti a pilóta Steve Trevor életét, ám az Amerikába való visszatérésük nem várt következményekkel jár, Wonder Womannek pedig olyan gonosztevők egész sorával kell szembenéznie, mint Cheetah, Silver Swan, Giganta és Dr. Poison.

A DC Comics New 52 újraindulása által inspirált animációban Rosario Dawson immár hatodjára szólaltatja meg a címszereplő Wonder Womant a 2015-ös Justice League: Throne of Atlantis óta. Rajta kívül többek között olyan szereplőkkel erősít a Bloodlines gárdája, mint Jeffrey Donovan (Steve Trevor), Cree Summer (Hippolyta), Marie Avgeropoulos (Silver Swan), Kimberly Brooks (Cheetah és Giganta), Michael Dorn (Ferdinand), Adrienne Moore (Ette Candy), valamint Courtenay Taylor (Dr. Poison).

A Wonder Woman: Bloodlines megjelenése valamikor az ősz folyamán várható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.