Hirdetés

Wonder Woman - Novemberben kezdenek forgatni

|

Hirdetés

A Wonder Woman filmet novemberben kezdik el forgatni, de nem Olaszországban, hanem Londonban - osztotta meg a nagyérdeművel Deborah Snyder (nem véletlen, Zack Snyder felesége). Az biztos, hogy előtte látni fogjuk Gal Gadotot a szerepben a Batman Superman ellen: Az igazság hajnalában, de másról egyelőre nem hallani, viszont szinte biztos, hogy a készülő Igazság ligájában is bérelt helye van. A rendezői székbe végül sikerült egy hölgyet ültetni, Patty Jenkins lett a szerencsés. Eddig nem rendelkezik igazán komoly önéletrajzzal, az elmúlt 15 évben összesen tízszer rendezett, ennek a fele is sorozat, talán a 2003-as Monster lehet ismerősebb.

Mindig is egy női rendezőt szerettünk volna és rátaláltunk Patty Jenkinsre, akinek tökéletes elképzelése volt a karakterről és megegyezett a miénkkel (Warner). Nagyon örülünk, hogy végre forgathatunk novemberben, nagyszerű utat tettünk meg eddig. Annyi női dolgozót vettünk fel, amennyit csak lehetséges.
Wonder Woman szerelmét Steve Trevort Chris Pine fogja alakítani, akinek szintén fontos szerepe lehet az Igazság ligája moziban. Premie 2017. június 23-án, ami még nagyon távolinak hat. A történetről pedig annyit lehet tudni, hogy két időben fog játszódni napjainkban és az első világháború idején. Kicsit furcsának tartom, hogy ennyire erőltetik ezt az "annyi nőt veszünk fel, amennyit lehet" szöveget, mintha keményen bizonyítani akarnák, hogy a Warner nem a trend, és ők aztán mennyire jófejek. Lehet biztosítani akarják a nézőket, hogy komolyan veszik a női szuperhősüket is, amik eddig nem szerepeltek túl fényesen. Szerintetek miért nem szeretik annyira a női szuperhősöket? Vagy csak szimplán rossz filmeket láttunk?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.