Hirdetés

Wonder Woman - Sean Bean és Eva Green lesznek a főgonoszok?

|

Hirdetés

Nem sokat tudni idáig a még csak fejlesztési fázisban levő szuperhősnős mozifilmről, a Csodanőről (Wonder Woman).  Ami biztos, hogy első komolyabb szerepe a jövőre érkező két gigász, Batman és Szuperman harcában lesz, és csak ezután kapja meg önálló kalandját 2017-ben. Eltekintve attól, hogy az amazont Gal Gadot, míg szerelmét, Steve Trevort Chris Pine kelti majd életre, más szereplőről még nem hallottunk. Idáig. Ma ugyani azt a meg nem erősített hírt kapta a Heroic Hollywood, hogy a Warner Sean Beant és Eva Greent szemelte ki az ellenlábasok szerepére. A továbbiakban SPOILER veszély állhat fel, így óvatosan olvassatok tovább. A hír szerint Sean Bean lesz Árész, a háború istene, míg Eva Green Kirké varázslónő. Mindkét karaktert a görög mitológiából ismerhetjük, és Csodanő egyik legnagyobb ellenfelei. A honlap hozzáteszi, hogy nem tudni, vajon a Warner már tett-e valamilyen ajánlatot a színészeknek, viszont biztosak vagyunk benne, hogy a bejelentések hamarosan megtörtén(het)nek, ugyanis a forgatás novemberben veszi kezdetét Olaszországban, melynek munkálatai során az operatőr nem más lesz, mint a híres Hoyte Van Hoytema, aki legutóbb a Csillagok közöttön (Interstellar), vagy éppen a legújabb James Bond (Spectre) filmen dolgozott. A történetről sincs még sok információ, csak ami eddig kiszivárgott, mégpedig hogy a film egy része a hősnő otthonában, Themyscirán fog játszódni, míg a többi része az 1. világháború idején. Egy másik jelentés szerint Csodanő több száz éves lesz már, mikor először pillantjuk meg a Batman v Szuperman-ben. Nem sok, viszont reméljük a forgatás kezdetének közeledtével egyre több információt fogunk majd kapni. A Csodanő 2017. június 23-án kerül a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.