Hirdetés

Wonderstruck – Julianne Moore a főszerepben

|

Hirdetés

Todd Haynes adaptálja a Wonderstruck című regényt, amelynek egyik főszereplője a hírek szerint Julianne Moore lesz. A rendező-író 2002-ben már dolgozott együtt a színésznővel a Távol a mennyországtól című film kapcsán. Az még nem tisztázott, hogy Julianne Moore pontosan milyen karaktert formálna meg a Wonderstruck-ban.

Wonderstruck

A Wonderstruck két siket gyermek történetét meséli el, akik két külön korszakban nőttek fel. 1977-ben a Minnesota-ban élő Ben New York-ba szökik,  hogy utánajárjon édesanyja rejtélyes halálának. Eközben New Jersey-ben megismerjük Rose-t, aki 1927-ben a házukba bezárva tengeti napjait – de ő is megszökik, szintén New York-ba, hogy találkozhasson példaképével, Lillian Mayhew filmszínésznővel. Brian Selznick könyve azért is külön érdekes, mert amíg Ben írásban, addig Rose rajzokkal meséli el saját történetét. Mind a szöveg, mind pedig az illusztráció Selznick munkáját dicséri. Az író-grafikusművész leghíresebb alkotása A leleményes Hugo Cabret, amelyből 2011-ben öt Oscar-díjjal jutalmazott filmet készítettek. Ez a szerző egyetlen magyar fordításban is megjelent könyve, de reménykedhetünk benne, hogy a filmváltozat elkészültével a Wonderstruck-ra is lecsap egy hazai kiadó.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.