Hirdetés

Woody Allen kerítőnek áll a Fading Gigoloban

|

Megérkezett az első előzetes és kép John Turturro hamarosan érkező vígjátékához, a Fading Gigolohoz.

Hirdetés

Turturro nem csak írja és rendezi az alkotást, hanem Woody Allan legjobb barátját is alakítja a filmben. A két pénz problémákkal küzködő cimbora úgy dönt, hogy közösen belevágnak a dzsigoló bizniszbe. Allan alakítja a kerítőt aki megszervezi a randikat Turturro karakterének. A meglehetősen furcsa témaválasztás ellenére, egy bájos vígjátéknak ígérkezik Allen elegáns alakításával. A film elsőként a Torontói Nemzetközi Film Fesztiválon fog bemutatkozni, szóval jövő hónapban már számíthatunk az első reakciókra. Főbb szerepekben még Sharon Stone, Sofia Vergara, Vanessa Paradis és Liev Schreiber. Az előzetesért kattints tovább.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.