Hirdetés

Woody Allen Miley Cyrus-t fogja rendezni

|

Hirdetés

Tavaly januárban tették hírré, hogy Woody Allen a megannyi mozifilm után a sorozatokban is kipróbálja magát: az Amazonnak fog készíteni egy szériát (epizódonként 30 perc), melyről egészen ezidáig nem nagyon tudtunk semmit (csak azt, hogy azóta maga Allen beismerte, hogy nem igazán tudta, hogy mire vállalkozott). Most azonban pár információmorzsát elénk söpörtek, melyből a következők derültek ki:

  • az 1960-as években fog játszódni
  • 6 epizódról van szó
  • Elaine May lesz az egyik szereplő (a Süti, nem süti című WA-filmben játszott)
  • Miley Cyrus lesz a másik (valószínűsíthetően főbb) szereplő
Az utóbbi információ sokak számára okoz döbbenetet, okkal: mit kereshet Miley Cyrus egy Woody Allen-filmben? Hogy jött ő a képbe? Miért pont ő? Nem tudjuk. Ahogy azt sem, hogy a rendező egyáltalán képbe van-e azzal kapcsolatban, hogy ki az a Miley Cyrus? Minden bizonnyal igen, de nem is ez a lényeg. Hanem az, hogy miért pont ő? De ami a legfontosabb és minden ilyen kérdést lezár: kik vagyunk mi, hogy megkérdőjelezzük a rendezőzseni döntését? Kíváncsian várjuk ezek után a részleteket azt illetően, hogy milyen karaktert játszik Miley, és hogy pontosan mi lesz a történet? Így vagy úgy, több szempontból is érdekes vállalkozás lesz ez a direktor számára.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.