Hirdetés

World of Warcraft mozi - Új rendező a láthatáron?

|

Ismerős úriembert mutatok be, a World of Warcraft vászonra avanzsált változatának lehetséges rendezőjeként, és a Lance kolléga által imádott Hold kiötlőjeként: ő lenne az a bizonyos Duncan Jones.

Hirdetés

A "WoW" film direktori székében eddig ha csak képletesen is, de a Pókember filmek Sam Raimi-je helyezkedett el, ám lepasszolta a projektet egy másikért. Most, a Hold és a Source Code mögött álló tehetséges rendező úr, Duncan Jones szeretné elérni, hogy a Blizzard őt válassza ki Raimi utódjaként. Bár nem kétséges, hogy Raimi marad produceri posztban, az annál inkább, hogy a jogokat birtokló cég mit lép Jones bejelentkezésére? A Hold készítője azért még gyorsan hozzányilatkozta a következőket is: "Mindent szeretek, amit a Blizzard készít." - magyarázta. "NEM tudok várni a Diablo 3-ra, játszottam a StarCraft 2-vel, és már egy csomó időt eltöltöttem a Call of Duty: Black Ops-szal. Egész éjjeleket játszom. Nappal dolgozom, és esténként mehet a játék." Jones bácsi aztán tudja ám, hogy mivel kell bevágódni a cégnél, minden megemlített játék Blizzard "gyanús" (by: Lance). Na mit lép a cég?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.