Hirdetés

David Fincher lehet a Z világháború 2 rendezője

|

Brad Pitt azt szeretné elérni, ha a 2013-as Z világháború folytatását nem kisebb rendező dirigálná le, mint a legutóbb a Holtodiglannal jelentkező David Fincher.

Hirdetés

Mire a Z világháború számos buktató, balhé és újraforgatás után elkészült Marc Forster vezényletével és Brad Pitt főszereplésével, azt hittük, hogy nézhetetlen vacak lesz belőle. Bár a végeredmény korántsem lett hibátlan, mégis egy vállalható marhaság volt, afféle bűnös élvezet, amely Pitt eddigi legsikeresebb filmje lett. Nem csoda hát, hogy a színész és a Paramount Pictures is azon van, hogy minél előbb tető alá hozzák a folytatást, amely már az előkészítési fázisban sem megy zökkenőmentesen. A forgatókönyvet például újra kellett írni (legutóbbi információink szerint Steven Knight szövegét Dennis Kelly író pofozta át), a kinézett rendező pedig más projekthez igazolt (J.A. Bayona inkább a Jurassic World 2-t választotta).

Hirdetés

De talán végre sínen van a dolog, ugyanis a Variety jelentése alapján Brad Pitt és a kiadó azt szeretnék elérni, hogy David Fincher csücsüljön bele a rendezői székbe. A lap forrásai szerint a színész néhány hete már győzködte Finchert arról, hogy vállalja el a munkát és látszólag azóta folynak a tárgyalások a Hetedik, A közösségi háló, a Harcosok klubja és A tetovált lány rendezőjének csatlakozásáról. 

Mi reménykedünk benne, hogy Pitték sikerrel járnak majd, viszont az is igaz, hogy Finchert iszonyú nehéz meggyőzni arról, hogy folytatást rendezzen, ugyanis az Alien 3 kapcsán nem éppen kellemes tapasztalatokat szerzett és híres arról is, hogy szeret mindent egy kézben tartani. Éppen ezért nem jött össze számára a 20.000 Leagues Under the Sea remake is a Disney-nél, de a Z világháború folytatásának esetében ott van egy aduász: Brad Pitt. Ha valaki, hát a Hetedik és a Harcosok klubja főszereplője képes lehet őt meggyőzni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.