Hirdetés

World War Z - A Prometheus írója körmöli át

|

Felkérték a Prometheus egyik íróját, hogy írja át a hamarosan pótforgatásokon áteső World War Z szkriptjét, ugyanis a stúdió nem teljesen elégedett vele. Talán ezért tolták jövőre?

Hirdetés

Több jelentősebb jelenetet is újra szeretnének forgatni a World War Z kapcsán és a stúdió mindezek melett felkérte a Prometheus egyik tehetséges íróját, Damon Lindelof-ot, hogy még a pótforgatások előtt hozza össze a szkript átdolgozását. Az idei dátum ennek értelmében módosult jövő nyárra, egészen pontosan a premierdátum 2013. június 21 lett hivatalosan is (ekkor állítólag hazánkban is bemutatják). A Max Brooks regényéből készülő mozi főszerepében Brad Pitt-et találjuk egy riporter képében, aki átutazza az egész világot, hogy a túlélőkkel készíthessen interjúkat. A további szerepekben Matthew Fox (Lost, Nyolc tanú), James Badge Dale (A tégla, Fehér pokol), David Morse (A szikla, A bombák földjén) és Mireille Enos (A csábítás elmélete, The Killing).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.