Hirdetés

World War Z - Csúszásra ítélve

|

Nemrég fejeztem be a film alapjául szolgáló könyvet, ami lebilincselő és zseniális, de a filmadaptációra sajnos tovább kell várnunk 2012 decemberénél.

Hirdetés

A Max Brooks regényéből készülő mozit minden olyan rajongó már idén látni szerette volna, akinek volt szerencséje a könyvhöz, de az emberek egyébként is megmagyarázhatatlanul vonzódnak az apokalipszishez és a zombikhoz. A részben magyar stúdióban forgatott World War Z a Paramount legfrissebb döntése értelmében csúszik, 2012. december 21.-ről egészen 2013 júniusáig. Bizonyára a film még nincs olyan állapotban, hogy télen bemutatható legyen, helyette a stúdió áthozta 2013-ról a Tom Cruise nevével fémjelzett One Shot-ot és eltolta a Tini Nindzsa Teknőcök mozit 2013 karácsonyára. Reméljük minden rendben a forgatás háza táján és Brad Pitt játékával egy rendkívüli adaptációt kaphatunk kézhez jövő nyáron.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.