Hirdetés

World War Z - Poszter

|

Kaptunk egy posztert a World War Z-hez melyen Brad Pitt és filmbéli családjára jön rá az ölelkezhetnék egy zombihorda előtt.

Hirdetés

Márcsak azért is érdemes egy pillantást vetni a poszterre, mert végre látjuk, hogy hogyan is néznek ki a zombik a filmben. Az eddigi anyagokban gondosan elmosott és sötétített masszaként jelentek meg, most már jól ki lehet venni őket a képból. Persze valószínűleg ez azért van, mert a zombikat egy csordaként fogja kezelni a film, akik közé látványosan lehet szórni az 50 kaliberes géppuskával. A Film Marc Foster rendezésében érkezik június 27-én. Főbb szerepekben Brad Pitt, Eric West, Matthew Fox,David Morse, Mireille Enos, James Badge Dale, Julian Seager, Michiel Huisman. (poszterért katt tovább)

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.