Hirdetés

I Am Wrath – John Travolta bosszúszomja nem ismer határokat

|

Hirdetés

John Travolta az utóbbi években nem igazán mozdult ki az akció zsánerből, és legújabb filmjének előzetese, az I Am Wrath is arra enged következtetni, hogy a színész köszöni szépen, nagyon jól érzi magát ebben a közegben. Az akciódúsra sikeredett trailerből megtudhatjuk, hogy ezúttal egy bosszú sztorit követhetünk végig Travolta karakterének szemszögéből: az éppen állásnélküli Stanley szemtanúja lesz, amint a feleségét meggyilkolják, majd a rendszer is elárulja őt, miután szabadon engedi a bűnösöket. Travolta ezt követően összeáll régi barátjával, a Christopher Meloni által életre keltett Dennisszel, és ketten együtt szolgáltatnak igazságot a rosszfiúkon, ha már a hivatalos szervek nem képesek/hajlandóak rá.

A filmet az a Charles Russell rendezte, akinek nevéhez köthető többek között A maszk Jim Carrey-vel, vagy a Végképp eltörölni Arnold Schwarzeneggerrel. Sajnos a filmográfiájában olyan borzalom is található, mint A skorpiókirály, úgyhogy egyelőre muszáj fenntartásokkal kezelni a legújabb alkotását, igaz a trailer alapján bizakodóak lehetünk. Első blikk alapján mit szóltok Travolta bosszúhadjáratához?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.