Hirdetés

X-akták - Az igazság már magyarul is odaát van

|

Hirdetés

Hamarosan elindul az X-akták új évada, amelyben természetesen mind Mulder, mind pedig Scully is visszatér. A jó hír, hogy egy nappal a premier után, január 25.-én már mi is megleshetjük a mindössze 6 részes évad első epizódját a Coolon, méghozzá magyarul. Nem kell senkinek sem félnie, ugyanis visszatérnek a jól megszokott magyar hangok, vagyis Mulder ezúttal is Rékasi Károly, Scully Náray Erika, Skinner igazgató Varga T. József, a cigarettás férfi pedig Cs. Németh Lajos hangján szólal meg ezúttal is. Alább meg is tekinthetitek a magyar szinkronos TV Spot-ot. https://www.youtube.com/watch?v=9k8u5I8K2S4

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.