Hirdetés

X-Akták - Új előzetes érkezett (Frissítve)

|

Hirdetés

Már csak alig több, mint három hónapra van az X-Akták (The X-Files) visszatérése, melyet a Fox ébresztett fel, és hoz nekünk vissza egy 6 részes minisorozat keretén belül. Az elmúlt hetekben egy sor előzetes és kép látott napvilágot, melyek ugyan csak töredék információkat tartalmaznak, de a nosztalgia faktort nem kicsit dobja meg, ahogyan a várakozást sem csökkenti, hanem épp ellenkezőleg, elviselhetetlenné kezdi tenni már akinek. És ha ez még nem lenne elég, a múlt héten jelentették be, hogy felkészítvén azokat, akik nem voltak jelen, vagy még nem látták az eredeti sorozatot, most megtehetik majd, ugyanis a teljes sorozat egy Blu-ray kiadásban részesül. Hogy tovább fokozza a Fox a várakozást, kaptunk most egy új előzetest, és egy posztert is, melyen Mulder régi nemezise, a cigarettázó férfi sziluettje vehető ki. Frissítve: A mai napon a Fox ismét közzé tett egy vadiúj, fél perces előzetest, melyet a poszter alatt tekinthettek meg. https://www.youtube.com/watch?v=cl6TC20mrto  

the-x-files-revival-poster-cigarette-smoking-man
https://www.youtube.com/watch?v=szVb8-c9oH4 Az X-Akták premierje 2016. január 24-én lesz. Ti várjátok Scully és Mulder ügynök visszatérését?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.