Hirdetés

X-Men: Apokalipszis – Blu-ray extrák és megjelenés

|

Már tudjuk, mikor jelenik meg a tengerentúlon az X-Men: Apokalipszis korongokon, de itt vannak a minket érintő extrák is.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy ez volt a FOX második szuperhősmozija az évben, az X-Men: Apokalipszisnek nem sikerült még csak megközelítenie sem azt a szintű sikert, amit elődje, a kritikusok által is elismert X-Men: Az eljövendő múlt napjai hozott. Végül a világvége csak 533 millió dollárt jelentett globálisan a stúdió számára, de így is ez a harmadik legtöbb bevételt hozó X-Men mozi és 2016 nyolcadik legsikeresebb filmje.

Hirdetés
 

Az Entertainment Weekly hozta le az első hivatalos részleteket a közelgő megjelenésekről. A film szeptember 9-én jelenik meg Digital HD változatban, vagyis már otthon is tölthető lesz, majd ezt követi október 4-én a 4K Ultra HD Blu-ray, Blu-ray és DVD megjelenés - természetesen a tengerentúlon, a hazai adatokra még egy kicsit várnunk kell. A sajtóközlemény az extrákat is magába foglalta, amik minden bizonnyal ugyanazok lesznek nálunk is, így lássuk hát a terveket:

- Törölt és bővített jelenetek - Bryan Singer rendező választható kommentárjával
- Bakiparádé
- Partivideó - Videó a forgatás végeztét követő partiról
- Audiokommentár Bryan Singer rendezővel és Simon Kinberg forgatókönyvíróval és producerrel
- Színfalak mögötti dokumentumfilm
- Exkluzív fotóalbum

Végezetül itt van néhány vadonatúj fotó a filmből és a színfalak mögül, illetve egy limitált Dazzler bakelitlemez, amit csak azok kaphatnak meg, akik a San Diego-i Comic-Conon rendelik elő a filmet a FOX standján.

A főszerepekben James McAvoy (Charles Xavier), Michael Fassbender (Magneto), Jennifer Lawrence (Mystique), Nicholas Hoult (Bestia), Oscar Isaac (Apokalipszis), Rose Byrne (Moira MacTaggert), Tye Sheridan (Küklopsz), Sophie Turner (Jean Grey), Alexandra Shipp (Ciklon), Kodi Smit-McPhee (Árnyék), Evan Peters (Higanyszál), Lucas Till (Havok), Ben Hardy (Angyal), Olivia Munn (Psziché). 

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.