Hirdetés

X-Men: Apokalipszis - Dokumentumfilmen En Sabah Nur

|

Hirdetés

Nyilván sokan emlékeztek még Az eljövendő múlt napjai marketingjére, amelyben nem csak két generációnyi mutánst tereltek össze a plakátokon, hanem remek vírusmarketinggel rukkoltak elő a Fox emberei, például egy remek idővonallal, valamint bejátszásokkal, amelyekben a Kennedy gyilkossággal megvádolt és bebörtönzött Magneto (Michael Fassbender) szabadlábra helyezését követelték polgárjogi aktivisták. Na, az ehhez hasonló nyalánkságok nagyon hiányoztak az X-Men: Apokalipszis reklámanyagaiból... eddig. Ugyanis jött egy jópofa ál-dokumentumfilm kedvcsináló, amely a világ legelső mutánsával, Apokalipszissal, avagy En Sabah Nur (Oscar Isaac) legendájával és a mutánsokkal foglalkozik. A narrátor egyébként nem más, mint az eredeti Star Trek széria Suluja, George Takei. A nem egészen egy perces kedvcsinálóban "archív felvételekkel" próbálják bizonyítani az ős mutáns létezését és újabb eljövetelét. Az "adás" május 27.-én kerül műsorra, nálunk viszont már egy héttel korábban. Itt pedig megtekinthető egy idővonal, hogy Apokalipszis miként vonult végig az emberiség történelmén. https://www.youtube.com/watch?v=xlPw8NUZuuU

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.