Hirdetés

X-Men: Apokalipszis: Együtt a professzor és Magneto

|

Hirdetés

Miközben Batman és Superman, valamint Amerika Kapitány és Vasember csatározásáról nap, mint nap jönnek hírek, teóriák, promo anyagok, addig a mutánsok idei visszatérése körül az átlagosnál mintha nagyobb lenne a csend. Más film esetében ez némi aggodalomra adna okot, de mivel a kormányrúd mögött ismét az a Bryan Singer csücsül, aki az egész X-Men-franchise-t az útjára indította (meg úgy a Marvel - és Kevin Feige - se feltétlenül ott tartana nélküle most, ahol), másrészt a továbbra is szárnyaló Deadpool folyamatos hírverést generál a Fox mutánsuniverzumának, hogy vajon a nagyszájú antihős felbukkan-e az X-ek oldalán. Persze, aki instagrammon rendszeresen követi a rendezőt, az mindig találhat kis érdekességeket a film készültéről, mint például az alábbi kis forgatási videót, amelynek a hátterében egy halászhajó legénységének gyűlik meg a baja az elemekkel, amely mondanunk sem kell, hogy a címszereplő Apokalipszis egyik lovasához, Ciklonhoz köthető.  

Pick up day. #XMen #xmenapocalypse

Bryan Singer (@bryanjaysinger) által közzétett videó,

Emellett napvilágot látott egy promo fotó, amelyen igen érdekes összeállításban láthatóak a mutánsok, hiszen ott van a már emlegetett Ciklon (Alexandra Shipp) mellett a szintén Apokalipszis (Oscar Isaac) szolgálatába álló, ismét új páncéllal rendelkező Magneto (Michael Fassbender), az X-Men csapatát erősítő Bestia (Nicholas Hoult), Az eljövendő múlt napjai közönség kedvence, Higanyszál (Evan Peters), na meg persze az immár (ismét) kopasz Charles Xavier professzor (az éppen nálunk forgató James McAvoy). A május 27.-ei bemutató már nagyon közeledik, szóval illene már kiadni egy újabb előzetest, de az is igaz, hogy legalább nem olyan agresszív a marketingkampánya, mint ahogy az a mai filmekre jellemző. A további szerepekben még Jennifer Lawrence (Mystique), Tye Sheridan (Küklopsz), Sophie Turner (Jean Grey), Kodi Smit-McPhee (Árnyék), Olivia Munn (Psylock), Rose Byrne (Moira MacTaggert), Lucas Till (Plazma), Josh Helman (William Stryker), Lana Condor (Jubilee) és Ben Hardy (Angyal).
X-Men Apocalypse promo
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.