Hirdetés

X-Men: Apokalipszis - Evan Peters beszélt Higanyszál új jelenetéről

|

Hirdetés

Van olyan, aki ne emlékezne a tavalyi év egyik legszórakoztatóbb filmjére, az X-Men: Az eljövendő múlt napjaira? Remélem nincs, ugyanis ez volt az a film, mely helyre rázta az egész mutáns univerzumot, új alapokra helyezte azt, megágyazott a folytatásnak, és emellett rettentően szórakoztató is volt. Ehhez minden bizonnyal nagyban hozzájárult egy új karakter, Quicksilver/Higanyszál (Evan Peters) bevezetése is, aki vélhetően nem csak a film, de az utóbbi évek egyik legemlékezetesebb jelenetét kapta meg, melyben szuper lassítva tesz ártalmatlanná egy csapat biztonsági őrt a Pentagonban, mind ezt halál lazán. Higanyszál visszatér a jövőre érkező X-Men: Apokalipszisben is, és a Collidernek adott interjújában Peters nemrég elárulta, hogy az ő gyorshajtó karakterének egy minden eddiginél nagyobb jelenete lesz:

Igen, Higanyszál újra végezni fogja a dolgát. És ez most nagyobb, hosszabb és részletesebb lesz, mint Az eljövendő múlt napjaiban! Szerintem fantasztikus jelenetet hoztunk össze! Miközben forgattunk, állandóan ez járt a fejemben: „Te jó ég!” Ha jól számolom, 22 napig tartott az egész, ami elképesztő. Nagyszerű érzés, hogy ennyi idő alatt ilyen ütőset alkottunk meg. Lekopogom, de szerintem ez szórakoztatóbb és élvezetesebb lesz! Remélem tetszeni fog a nézőknek is.
Sajnos még semmilyen konkrét részletet nem tudunk erről a folytatásról, az viszont már kiderült, hogy a sztori 1983-ban, 10 évvel Az eljövendő múlt napjaiban történtek után fog játszódni. A cselekmény középpontjában a főgonosz Apokalipszis áll, aki egyesíteni szeretné Négy Lovasát, amihez szüksége van Psylocke-ra (Olivia Munn), Stormra (Alexandra Shipp), Angel-re (Ben Hardy) és Magnetóra (Michael Fassbender), aki az előző filmben történtek óta száműzetésben élt. Amikor X professzor (James McAvoy) és Mystique (Jennifer Lawrence) rájönnek Apokalipszis tervére,  összeverbuválnak egy csapat mutánst, hogy megállítsák őt. A producer, Simon Kinberg a közelmúltban árulta el, hogy a film első előzetese a jövő hónapban, pontosabban a Star Wars: Az ébredő erő előtt érkezik. Egyenlőre nem tudni, hogy látható-e lesz ebből a Higanyszál jelenetből bármi is a trailerben, vagy meg kell majd várnunk a jövő májusi premiert. A filmet egyébként újfent Bryan Singer rendezte Simon Kinberg forgatókönyve alapján, és a már jól bejáratott szereplők mellé most csatlakozott Oscar Isaac (Apocalypse), Olivia Munn (Psylocke), Sophie Turner (Jean Grey), Alexandra Shipp (Storm), Tye Sheridan (Cyclops) és Kodi Smit-McPhee (Nightcrawler). Az X-Men: Apokalipszis 2016. május 27-én érkezik a mozikba. Ti várjátok a filmet és Higanyszál új jelenetét?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.