Hirdetés

X-Men: Apokalipszis - itt a feliratos őszinte előzetes

|

Az X-Men: Apokalipszis őszinte előzetese bizony cseppet sem kíméli a Bryan Singer rendezte legújabb mutánsmozit.

Hirdetés

A franchise-t immáron 16 éve elindító Bryan Singer a kritikusok és nézők körében egyaránt nagy sikert arató X-Men: Az eljövendő múlt napjai után az új trilógia záródarabjára is visszatért, ami viszont már jóval megosztottabb lett. Szó se róla, az Apokalipszis egy elképesztően masszív és ambiciózus alkotás, ami könnyedén a néző torkán akadhat, de pont ezért válhat igazi ínyencséggé a közönség számára, legyen az egyszeri moziba járó, vagy megrögzött képregény fanatikus.

Hirdetés

Habár a Honest Trailers csapata határozott állást foglalt a két tábor között - megsúgjuk: nem ez lett a kedvenc X-Men filmjük -, véleményüket a jól megszokott minőségben, továbbra is rendkívül szórakoztató módon adják elő, amit még akkor sem vesz magára az ember, ha épp az ellenkezőjét gondolja. Az őszinte előzetes görbe tükröt állít Bryan Singer útjának a franchise-on belül, a logikai bakiknak és csak szimplán mindannak, ami számukra nem működött ebben az adaptációban. 

A nemrégiben debütált videót odafent magyar felirattal is megnézhetitek a Marvel Magyarország jóvoltából, amit ha minket kérdeztek, semmiképp nem érdemes kihagyni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.