Hirdetés

X-Men: Apokalipszis - Higanyszál és Árnyék, a reklámarcok

|

Hirdetés

A nagy stúdiófilmek nem csak a két millió TV Spottal és vírusvideóval emlékeztetik a gyanútlan nézőket arra, hogy hamarosan a mozikban aktuális kedvencük, hanem egyéb termék és szolgáltatások reklámjaival is. Így történt ez a Sky Broadbent, brit internetszolgáltatóval is, akik nem kevés fontot fizethettek azért, hogy az X-Men: Apokalipszis mutánsai reklámozzák őket. Az elsőben Alexandra Shipp Ciklonja és Kodi Smit-McPhee Árnyékja pózol és ugrál, miközben megy a reklám, ellenben a másodikban - amelyben Ciklon és Árnyék csakugyan feltűnik - Higanyszál (Evan peters) egy legalább annyira zseniális magánszámban próbálja eszközölni az internet lassúságát, mint amilyet Az eljövendő múlt napjaiban is láthattunk tőle. Bónuszként pedig itt van a minap belinkelt idővonal Apokalipszis történelmen átívelő ténykedéseihez. A következő X-Men mozi május 19.-én debütál nálunk a mozikban. https://www.youtube.com/watch?v=uFZNS8TaXQA https://www.youtube.com/watch?v=YFMyEOuTfxY&feature=youtu.be

X-Men Apocalypse Timeline
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.