Hirdetés

X-Men: Apokalipszis - Itt a hivatalos történet!

|

Hirdetés

Az X-Men: Apokalipszis nagyot markol, hisz az egyik legepikusabb történetet fogja kiemelni a képregényekből és a nagyvásznon bemutatni. Eddig annyi volt biztos, hogy a Professzornak (James McAcoy) és Magnetónak (Michael Fassbender) egy ősi mutánssal, Apoklipszissel (Oscar Isaac) kell felvenniük a harcot, most itt a hivatalos szinopszis:

Az idők kezdete óta istenként imádták. Apokalipszis az első és a leghatalmasabb mutánsa az X-Men univerzumának, számos mutáns erejét magáénak tudhatja, aminek köszönhetően halhatatlanná vált és legyőzhetetlen. Amikor ezer év után felébred csalódottan szemléli a világot, ezért maga köré gyűjt egy csapat erős mutánst, köztük az összetört szívű Magnetót, hogy megtisztítsa a világot és újfajta rendet teremtsen, amiben uralkodhat. A Föld sorsa egy hajszálon függ, így Ravennek, a Professzor segítségével vezetnie kell egy csapat fiatal mutánst, hogy legyőzzék a legnagyobb ellenségüket és megmentsék a világunkat a pusztulástól.
A filmet természetesen Bryan Singer rendezi, lehet utoljára. Főszerepben: Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult, Rose Byrne, Evan Peters, Lucas Till, Alexandra Shipp, Sophie Turner, Ben Hardy, Tye Sheridan és Olivia Munn. A Fox leszerződött az M&Ms-szel, ennek köszönhetjük az online megjelent leírást, na meg ezt a képet:
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.