Hirdetés

X-Men: Apokalipszis - Jean és Scott románca Sötét titkokat rejt

|

Hirdetés

Megy a készülődés az Amerika Kapitány: Polgárháborúra és a rajongók már spanolják fel magukat, de májusban a Marvel másik aduásza is érkezik - igaz a filmes univerzumon kívülről - az X-Men: Apokalipszis képében. Ha nem számoljuk a kis cameojukat Az eljövendő múlt napjaiban, akkor Jean Grey és Scott Summers párosát utoljára Az ellenállás végében láthattuk, és annak is csúnya vége lett. Most először találkozhatunk fiatalkori énjeikkel Sophie Turner és Tye Sheridan megformálásában és a rendező, Bryan Singer szerint nem csak a fiatalok képességei, hanem egymáshoz fűződő viszonyuk is merőben más.

Az elején Jean a legutolsó, aki érdekli. Amikor először megérkezik az iskolába Scott vak, ezért nem látja őt. Aztán kap pár szemüveget, meglátja őt, majd leesik neki, hogy "Ó! Tehát ő Jean." Bizonyos értelemben mindketten kívülállók. A többi mutáns képes irányítani a képességeit. Ez teljesen új Scottnak és nem tetszik neki, ahogy az iskola sem. És Jeannek még nincs meg sem a telepátiája , sem pedig a telekinézise, de tisztában van vele, hogy valami sokkalta sötétebb és erősebb növekszik benne és egyelőre fogalma sincs, hogy mi az.
Nyilvánvalóan nem egy Alien poronty lesz a ludas (pedig az durva crossover lenne), hanem a Sötét Főnix, amelynek erejéből már kaptunk némi ízelítőt Az ellenállás végében, de az a karakter egyértelmű elpazarlása volt Brett Ratner részéről, pedig Singer szépen felvezette az X-Men 2-ben. Azt egyelőre nem tudjuk, hogy a rendező most is csak meglebegteti  karakter erejét, vagy ezúttal érdemben ki is használja, de tegyük hozzá, hogy így némileg kiegyenlítődnének az erőviszonyok az X-ek és Apokalipszis, valamint a Négy Lovasa között. A rendező elmondása alapján pedig igaznak bizonyult az  a hír, hogy az ifjú Küklopsz itt még kifejezetten frusztrált lesz, így románcuk talán mindkettejük számára békét hozhat. Ha minden igaz hamarosan kapunk még egy előzetest, amiből talán okosabbak leszünk ez ügyben is addig, amíg május 19-től meg nem lessük a mutánsok legújabb kalandját a mozikban is.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.