Hirdetés

X-Men: Apokalipszis - Jean Grey halálos képességeket tanul

|

Hirdetés

Montreálban már gőzerővel készül az X-Men: Apokalipszis, amelynek forgatásáról most Bryan Singer rendező osztott meg két videót és egy képet. Utóbbin a filmkészítő éppen íjászkodni tanítja Sophie Turner-t (Jean Grey), majd a videón fel is vág nyílvető képességével. A másik felvétel már ténylegesen a forgatásról van, ahol egy szerkezet képes mozgatni az egész berendezést. Igazából ötletünk sincs, hogy mi szüksége Jean Grey-nek az íjászatra, ha egyáltalán tényleg szüksége lesz rá és nem csupán egy ebédszüneti mókázásról van szó, illetve azt sem sejtjük, hogy melyik jelenetnél fogják felhasználni a mozgó helyszínt, de ettől függetlenül szívesen fogadjuk a rendezőtől az ilyen jellegű videókat, amelyekkel már a forgatás kezdete óta ellát minket. A történetről még mindig meglehetősen keveset tudunk, de az már biztos, hogy 1983-ban fog játszódni és annak az X-Men trilógiának a záró darabja lesz, ami 2011-ben, az X-Men: Az elsőkkel indult útjára. Az X-Men: Apokalipszis 2016. május 27.-én érkezik a mozikba, főbb szerepekben Oscar Isaac (Apokalipszis), James McAvoy (X Professzor), Michael Fassbender (Magneto), Jennifer Lawrence (Mystique), Nicholas Hoult (Bestia), Lana Condor (Jubilee), Tye Sheridan (Küklopsz), Alexandra Shipp (Ciklon), Kodi Smit-McPhee (Nightcrawler), Ben Hardy (Arkangyal), Evan Peters (Higanyszál), Olivia Munn (Psylocke) és Rose Byrne (Moira McTaggert).

Found the play back #Xmen #XmenApocalypse

A video posted by Bryan Singer (@bryanjaysinger) on

Teaching young #JeanGrey @sophiet what I learned in summer camp. #Xmen #XmenApocalypse A photo posted by Bryan Singer (@bryanjaysinger) on

Stop motion motion base #Xmen #XmenApocalypse

A video posted by Bryan Singer (@bryanjaysinger) on

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.