Hirdetés

X-Men: Apokalipszis - Karakterposztereken a mutánsok

|

Hirdetés

Oké, lássuk be, hogy egy immár 16 éves franchise-nál nehéz új marketinganyagokkal, pózokkal előrukkolni és nem mondom, hogy lehetetlen lett volna, de mintha most az X-Men: Apokalipszis marketingesei nem nagyon erőltették volna meg magukat. Legalábbis közel sem annyira, mint annak idején Az eljövendő múlt napjai esetében, de azért ahol lehetett legalább igyekeztek belevinni a karakterek valamilyen fokú jellemzőit a karakterplakátokba, ahol közelről szemezhetünk az ismerős arcokkal, mint X professzor (James McAvoy), Magneto (Michael Fassbender), Mystique (Jennifer Lawrence), Bestia (Nicholas Hoult), Higanyszál (Evan Peters), Ciklon (Alexandra Shipp), Küklopsz (Tye Sheridan), Jean Grey (Sophie Turner), Árnyék (Kody Smit-McPhee) és Psylock (Olivia Munn) is. A filmet ezúttal is Bryan Singer rendezi a bemutató pedig május 19. [gallery columns="2" size="large" ids="85602,85594,85593,85592,85589,85590,85588,85597,85595,85596"]  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.