Hirdetés

X-Men: Apokalipszis - Megtalálták Psylocke-ot

|

Hirdetés

Tovább gyarapodik a 2016. május 27-re belőtt X-Men: Apokalipszis szereplőgárdája, pedig a felhozatal már így is több, mint impozáns: Apokalipszis (Oscar Isaac), Magneto (Michael Fassbender), X Professzor (James McAvoy), Mystique (Jennifer Lawrence), Küklopsz (Tye Sheridan), Jean Grey (Sophie Turner), Árnyék (Kodi Smit-McPhee), Angyal (Ben Hardy), Higanyszál (Evan Peters), Farkas (Hugh Jackman), Bestia (Nicholas Hoult), Ciklon (Alexandra Shipp), Jubilee (Lana Condor) és még sok más mutáns mellett most egy újabb karakter csatlakozott a stábhoz Psylocke, azaz Olivia Munn (Híradósok, Távozz tőlem, Sátán!) személyében. A hírt maga az X-Men: Apokalipszis rendezője, Bryan Singer jelentette be az Instragramján. Psylocke alteregója Betsy Braddock, mutánsereje pedig elsősorban a telepátia, de később a képregényekben felruházták a japán nindzsa bérgyilkosok harci képességeivel is. Egyelőre még nem tudni, hogy ezúttal mindkettővel rendelkezik-e majd, de csatlakozásával újabb lehetőségek nyílnak meg a történetmesélésben.  

Excited to welcome @oliviamunn as Betsy Braddock! #Psylocke #XmenApocalypse #XMEN

A photo posted by Bryan Singer (@bryanjaysinger) on

Látható módon Singerék számos új, fiatal karaktert szeretnének bevezetni az X-Men univerzumukba, de lesz olyan is, aki ezzel a résszel köszön el a szériától (itt most Jennifer Lawrence-re mutogatunk).
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.