Hirdetés

X-Men: Apokalipszis - Nem lesz panasz a zenére

|

Hirdetés

Szépen alakul az X-Men: Az apokalipszis stábja: nemrég kiderült, hogy Ian McKellen is visszatér az öreg Magnetóként, valamint Kodi Smith-McPhee lesz a fiatal Árnyék, most pedig a film zeneszerzőjét jelentették be, de aki ismeri Bryan Singer munkásságát, annak nem lehet meglepetés a komponista személye. [caption id="attachment_44947" align="aligncenter" width="594"]

Bryan+Singer+John+Ottman+Premiere+New+Line+18p5Bd_QdTJl
Singer és Ottman[/caption] Az X-Men: Apokalipszis dallamait a tehetséges John Ottman szerzi, aki immáron harmadik alkalommal dolgozik együtt Singerrel egy X-Men filmen, hiszen korábban az X-Men 2 és az X-Men: Az eljövendő múlt napjai epizódok esetében is együttműködtek. Ottman egyébként egyetlen kivételtől eltekintve minden esetben ott volt Singer jobbján, amikor filmet rendezett, a kivétel pedig nem más, mint az eredeti X-Men, azt Michael Kamen jegyzi. Az X-Men: Apokalipszis forgatása most áprilisban kezdődik Montrealban és ha minden a tervek szerint halad, akkor 2016. május 27-én meg is jelenik.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.