Hirdetés

Az X-Men: Apokalipszisben Peter Dinklage is feltűnt volna

|

Peter Dinklage karakterét az X-Men: Az eljövendő múlt napjait követő rosszalkodása után eredetileg a folytatásban is viszont láttuk volna.

Hirdetés

Amikor utoljára láttuk Bolivar Trasket (Peter Dinklage) az "X-Men: Az eljövendő múlt napjaiban", éppen elszállították őt, amiért illegálisan fegyvereket adott el az Egyesült Államok ellenségeinek. Erre azt követően került sor, hogy Mystique megakadályozta Magnetót Nixon elnök meggyilkolásában, így növelve a mutánsok elfogadását az amerikai közvélemény szemében, illetve megteremtve a Sentinel program műveleteinek beszüntetését.

Hirdetés

Trask aztán a később kiadott "Rogue Cut" (néhány új jelenettel bővített kiadás) stáblistás jelenetében is felbukkant, amiből megtudhattuk, hogy egy Pentagon alatti cellában tartják fogva - ugyanabban a cellában, ahol Magnetót láthattuk korábban a mozifilmben. A története itt nem ért volna véget az eredeti tervek szerint, ugyanis megjelent néhány X-Men: Apokalipszishez tartozó koncepciós kép Trask láncairól. Íme:  

Nem tudni pontosan, hogy a Trónok harca fan-favorit ördögfiókáját alakító Peter Dinklage számára mekkora szerepet szántak a kezdeti tervekben, de az biztos, miszerint börtönben ülve láthattuk volna őt. Azért bízunk benne, hogy az itthon egyelőre kérdéses megjelenési dátummal bíró Blu-ray (vagy DVD) törölt jelenetei között vele is találkozhatunk majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.