Hirdetés

X-Men: Apokalipszis - Poszteren a Négy Lovas

|

Hirdetés

Tegnap érkezett egy kis videó Apokalipszis Négy Lovasáról a következő X-Men filmhez, most pedig a négy mutáns - azaz Magneto (Michael Fassbender), Psziché (Olivia Munn), Ciklon (Alexandra Shipp) és Arkangyal (Ben Hardy) -  kapott egy-egy nagyon ízléses karakterplakátot is, amelyeken ott virít Apokalipszis "billogja" is, kísértetiesen emlékeztetve az embert a Halál Ereklyéi jelképére. Vélhetően Az eljövendő múlt napjaihoz hasonlóan még a premier előtt kapunk egy utolsó, agyeldobós előzetest, hiszen az eddigi trailerek nem mutattak túl sokat, ami persze nem is baj. Habár az említett előzetes is inkább a film tényleges hangulatát adta vissza, semmint az igazán érdemi jeleneteket lőtte volna el, az X-Men sosem elsősorban a látványról és a minél nagyobb money shotokról volt híres (noha akadtak bennük is szép számmal), hanem a szereplők által felvetett diverzitás problémakörét járták körbe, amit Bryan Singer - a beígért pusztításpornó és Apokalipszis jelenléte ellenére - ezúttal sem fog elhanyagolni. Másfél hónap múlva megtudjuk, hogy a rendező még mindig érti-e a csíziót, vagy belefáradt a mutánsokba - akiket a film után egy kicsit hanyagolni kíván - és azoknak lesz igazuk, akik már a kezdetek óta nehezményezik a szereplők (elsősorban Apokalipszis) küllemét. [gallery columns="2" size="large" ids="85270,85269,85268,85267"]  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.