Hirdetés

Jean Grey íjászkodik az X-Men: Apokalipszis törölt jelenetében

|

Klassz kis jelenetet kaptunk Jean Grey főszereplésével, amiben a Sophie Turner alakította karakter adottságait kihasználva jeleskedik az íjászatban is.

Hirdetés

Szeptember 9-én, tehát ma jelenik meg az X-Men: Apokalipszis Digital HD változata, ennek örömére pedig kedveskedtek nekünk egy eddig még nem látott jelenettel a filmből, amin Jean Grey (Sophie Turner) fejleszti íjászati készségeit. A felvételben látható még továbbá Alex Summers, más néven Havok (Lucas Till) visszatérése is, aki épp bemutatja Xavier professzornak (James McAvoy) öccsét, Scott Summers-t (Tye Sheridan). 

Hirdetés

Bryan Singer direktor egyébként már tavaly megosztott egy forgatási videót a Montrealban zajló munkálatokról, ami utalt rá, hogy látni fogunk egy kis íjászkodást Jean Greytől, de mint kiderült, ez a jelenet végül a vágószoba padlóján végezte. Sokat valóban nem adott volna hozzá a történethez, de azért így utólag mindig jó látni ezeket.

Az X-Men: Apokalipszissal lezárult az X-Men előzménytrilógia, ami nemzetközileg 155,4 millió, világszerte pedig 543,3 millió dolláros bevételt hozott a FOX konyhájára. A stúdiónál jelenleg fejlesztés alatt áll a New Mutans mozifilm, Simon Kinberg producer szerint pedig jövőre a következő X-Menen is elkezdenek dolgozni, ami már egy évtizeddel később, az 1990-es években játszódhat. Kíváncsiak vagyunk, hogy mik a jövőbeli terveik a franchise-zal. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.