Hirdetés

X-Men: Az eljövendő múlt napjai - Videón Vadóc egyik jelenete

|

Hirdetés

Bizonyára már sokan tudjátok, hogy az X-Men: Az eljövendő múlt napjai játékideje sokkal hosszabb lett volna, ám sok jelenet a vágószoba padlóján végezte: Anna Paquin Vadócát például teljesen kiretusálták a filmből, pedig forgattak vele és a forgatókönyvíró, Simon Kinberg szerint közel tíz perces résztől fosztottak meg minket (beleértve az idősebb Magneto és X Professzor egyes jeleneteit is). Szerencsére Matthew Vaughnék gondoltak azokra a rajongókra is, akik a közel teljes, bővített filmet szeretnék látni, így az X-Men: Az eljövendő múlt napjai DVD és Blu-ray kiadásain szerepelni fognak Anna Paquin, alias Vadóc kivágott jeleneteinek egy része is. A Rogue Cut névre hallgató kiadás külföldön július 14-én jelenik meg és 17 percnyi játékidővel bővíti a mozikba került változatot. Ebből érkezett most egy nagyon, de tényleg nagyon rövid ízelítő egy videó képében, melynek végén egy-két másodpercben láthatjuk, ahogyan FarkasRozsomákLogan (Hugh Jackman) rácsodálkozik Vadócra:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.