Hirdetés

Az X-Men osztozhat a skrullokon a Captain Marvellel?

|

Mint tudjuk, nem ez lenne az első eset.

Hirdetés

Már jó ideje tudjuk, hogy a Marvel első női szuperhősmozija, a Captain Marvel nem csak a 90'-es években fog játszódni, hanem a képregények kultikus gonoszait, a skrullokat teszi meg ellenségnek. Igen ám, csakhogy a skrullok a képregényekben és rajzfilmekben a Fantasztikus Négyessel és az X-Mennel is összeakasztották a bajuszt, utóbbiak pedig filmes téren köztudottan a Fox-hoz tartoznak. Egy most felreppenő pletyka szerint pedig a jövő évi X-Men filmben, a Dark Phoenix-ben is tiszteletüket teszik.

Hirdetés

Egy friss pletyka szerin a Dark Phoenix egy látványos jelenetében szerepelnének az űr sötét mélyének rosszfiúi. Ebben a James McAvoy alakította Xavier intézne egy szívhez szóló beszédet a mutánsokhoz, akihez csatlakozna a Michael Fassbender alakította Magneto, Tye Sheridan Küklopsza, valamint a címszereplő Jean Grey Sophie Turner alakításában, amikor a skrullok rájuk támadnának.

Értelemszerűen a pletykát nem erősítette meg a Fox, akik eddig semmilyen jelét nem adták annak, hogy szerepeltetni kívánnák a figurákat a filmben, de mivel az Apokalipszis óta köztudott, hogy a készítők kiszeretnék vinni a mutánsokat az űrbe, adná magát a dolog, hogy felbukkanjanak. Habár a film "főgonosza" elviekben a Shi'ar biroalom császárnője, Liandra lesz, Jessica Chastain megformálásában, akit egyrészt gyengéd érzelmek fűzik McAvoy professzorához, másrészt népét veszélyeztetve érzi Jean Grey Főnixétől, ami a mutánsokkal szembeni szembenállást eredményezi.

A Galaxis Őrzői, James Gun már korábban is nyilatkozott az ügyben, mint a Marvel Filmes Univerzumának intergalaktikus kibővítésének irányítója, hogy a skrullokon egyfajta osztozkodás jogát képezik a Disney és a Fox között. Talán ez megmagyarázza azt is, hogyha valóban a skrullok képezik a Captain Marvel ellenfeleit, akkor miért csak 2019-ben lesz esedékes a bemutatója a Brie Larson főszereplésével készült filmnek, hiszen nem akarják, hogy túl sok (koncepció beli) egyezés legyen a filmek között. Nem ez az első eset a karakter osztozáson: Higanyszálon és Skarlát Boszorkányon ment sokáig az egyezkedés, végül előbbit ugyan használhatták Joss Whedonék a Bosszúállók: Ultron korában, de végül utóbbit használhatják csak hosszú távon a filmekben, miközben a Foxnál Higanyszál maradt, aki azóta valóságos közönség kedvenccé nőtte ki magát. Mindenesetre a mutánsmoziig kevesebbet kell várnunk, hiszen 2018. novemberében már itt is van, akkor legkésőbb kiderül, hogy igazak-e a pletykák.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.