Hirdetés

Első képeken az X-Men: Dark Phoenix

|

Befutottak az első képek a jövő évi mutáns moziból és nem áll jól kedvenc kívülállóink szénája.

Hirdetés

2018 egyik legnagyobb kérdőjele az X-Men: Dark Phoenix, hiszen az eddig a széria felett bábáskodó Simon Kinberg fogja rendezni, akinek ez lesz az első rendezése, ami azért ad némi kétségre okot az illusztris szereplőgárda ellenére is. Másrészt ha valóban megköttetik a Disney és a Fox közötti megállapodás és a mutánsok hazatérnek a Marvelhez, könnyen lehet, hogy a 2000 óta tartó szériát rebootolják, vadonatúj szereplőkkel és abban talán egyet lehet érteni, hogy a széria legfőbb erőssége mindig is a színészeiben rejlett. (Abba pedig most ne is menjünk bele, hogy menyire egészségtelen lenne, ha egy vállalatkonglomerátum uralná a piacot.) De most egyelőre ezen nem éri meg lamentálni, hiszen megérkeztek az első képek a filmből.

Hirdetés

Természetesen az efféle képek közlésében jártas Entertainment Weekly közölte őket, a címlapon rögtön a címszereplő Dark Phoenixszé avanzsáló Jean Grey-jel, azaz Sophie Turnerrel, akinek metamorfózisa a képregény történelem egyik leghíresebb esete és amelybe már beletört a bicskája a franchise készítőinek Az ellenállás végével, de a legutóbbi Apokalipszisben már beteaselték a figurát.

Emellett először láthatjuk a Jessica Chastain alakította Lilandrát is, aki a színésznő elmondása szerint 

Egy másvilágból érkező alakváltó, aki a saját céljai érdekében manipulálja a Főnixet

aki mindemellett "csendes, de kegyetlen egyszerre és a képek tanulsága szerint a Főnix pusztítása ezúttal is áldozatokkal jár, legalábbis az egyik képen Xavier (James McAvoy), Magneto (Michael Fassbender), Mystique (Jennifer Lawrence) és Bestia (Nicholas Hoult) állnak körbe egy sírt. Mivel Az eljövendő múlt napjai jelentősen újraírta az idővonalat, ezért vannak arra nézve tippjeink, hogy kik lehetnek, és kik nem, feltéve ha a készítők - Deadpoolhoz hasonlatosan - maguk sem zavarodtak bele az idősíkokba. McAvoy szerint a Dark Phoenix

Valószínűleg a legérzelmesebb X-Men-film, amit eddig csináltunk és a leginkább pátosz vezérelt. Rengeteg áldozathozatal lesz benne és szenvedés.

Arról nem is beszélve, hogy az egyik kép tanúsága szerint - ami erősen sejteti, hogy hamarosan megkapjuk az első előzetest - a mutánsok hamarosan tényleg kijutnak az űrbe, ami persze a sztori velejárója. Kinberg elmondása szerint a mutánsok az Apokalipszis eseményei után egy eddig számukra ismeretlen területre tévednek: a nemzeti hősökére. Az 1992-ben játszódó cselekmény idejére Xavier a Time címlapját is megjárja és az ezzel járó egója veszélyes küldetésbe sodorja protezsáltjait.

A büszkesége elkezdi jobbá tenni őt és ezáltal az X-Meneket is egyre extrémebb feladatok felé sodorja.

Mindenesetre kíváncsiak vagyunk, hogy merre megy tovább az X-Men széria fővonala, hiszen a Fox tervei Deadpoollal, az X-Force-szal és a horrorba hajló Új Mutánsokkal mindenképpen a legizgalmasabb vállalkozások közé sorolják jelenleg a szériát a szuperhősdömpingben, és akkor még az évek óta hánykolódó Gambitot nem is említettük. A Dark Phoenix november 2.-án debütál majd a mozikban és a korábbi szereplők, mint Higanyszál (Evan Peters), Küklopsz (Tye Sheridan), Árnyék (Kodi Smit-McPhee), vagy Ciklon (Alexandra Shipp) mind visszatérnek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.