Hirdetés

Gyerekkórházba látogatott az X-Men: Dark Phoenix stábja

|

Hősök látogattak hősöket.

Hirdetés

Már gőzerővel forog az újabb mutáns mozi, az X-Men: Dark Phoenix a szériának általánosságban helyet adó Kanadában, de a színészeknek volt egy kis idejük és ellátogattak a Montreali Gyerekkórházba. 

Hirdetés

A szuperhősmozik gyakran élnek ezzel az egyszerre bevett marketing és jótékonysági fogással, már csak azért is, mivel a kisebbeknek rengeteget jelent, hogy találkozhatnak a hőseikkel, vagy az őket megformáló színészekkel. A Marvelnél ez már bevett szokás, hiszen Chris Pratt és Chris Evans (nem Chris Pine) is számtalanszor cselekedett hasonlóképp, és az X-Men szériától - viszonylagos komorsága ellenére - sem kifejezetten idegen az ilyesmi, 2015-ben már meglátogatták a forgatás keretein belül a helyet a színészek. Akkor Jennifer LAwrence, most pedig a széria négy színésze, James McAvoy (X professzor), Michael Fassbender (Magneto), Nicholas Hoult (Bestia) és Alexandra Shipp (Ciklon) tették tiszteletüket, szemmel láthatóan nem kevés örömöt okozott a kicsiknek. A kórház instagramm oldala szerint

Hatalmas hálával tartozunk az X-Men: Dark Phoenix stábjának, hogy a montreali forgatást megszakítva ellátogattak a kórházba ajándékokat, mosolyt és nevetést hozva betegeinknek. Ezt a látogatást nem felejtjük el egyhamar.

Nagy valószínűséggel mi sem felejtenénk el, ha James McAvoy-jal Jengáznánk, Nicholas Houlttal dumálnánk egy jót, vagy Michael Fassbenderrel videójátékoznánk (szigorúan Assassin's Creedet persze), de kétségtelen, hogy a kis betegeknek lényegesen többet jelent az ilyen esemény. (A képeket a kis nyilakra kattintva lehet végiggörgetni.)

Where do superheroes go to hang out? The Children’s, where they can meet our young superheroes face-to-face! Big thanks to the cast of X-Men: Dark Phoenix for stopping by the hospital today, bringing gifts, smiles and laughs to our patients as they wrap up filming in Montreal. It was a visit we won’t soon forget! Où vont donc les superhéros pour flâner? Au Children, où ils peuvent rencontrer NOS jeunes superhéros en personne! Un grand merci aux acteurs de X-Men : Dark Phoenix. Alors qu’ils mettent la dernière main au tournage du film à Montréal, ils ont pris le temps de s’arrêter à l’hôpital aujourd’hui pour distribuer cadeaux, sourires et éclats de rire à nos patients. Voilà une visite que nous ne sommes pas prêts d’oublier! #pediatrics #mtl #mtlmoments #xmen #xmendarkphoenix #michaelfassbender #jamesmcavoy #nicholashoult #alexandrashipp

@lechildren által megosztott bejegyzés,

Az X-Men: Apokalipszist követően szinte mindenki visszatér a négy fent említett színészen túl, így Jennifer Lawrence (Mystique), Tye Sheridan (Küklopsz), a kulcsszerepet magáénak tudható Sophie Turner (Jean Grey), Kodi Smit-McPhee (Árnyék) és kis késlekedéssel természetesen az új közönség kedvenc, Evan Peters (Higanyszál) is csatlakozott a stábhoz. Az újonnan érkezők közül Jessica Chastain a legnagyobb név, mint a film "főgonosza". Ami továbbra is aggodalomra adhat okot, az az író-rendező személye: Simon Kinbergnek ez lesz az első rendezése, noha producerként és íróként eddig is a mutánsok útját egyengette, hol jobban, hol rosszabbul. Producerként viszont ott lesz Bryan SInger, aki noha az Apokalipszissel egy kicsit mellélőtt, bizakodásra adhat okot a jelenléte, hogy most nem kell távol maradnia a szériától, mint Az ellenállás vége és az X-Men Kezdetek: Farkas esetében. A bemutató 2018. november 2.-án esedékes. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.