Hirdetés

Higanyszál sem marad ki a következő X-Menből

|

Evan Peters is visszatér!

Hirdetés

Most, hogy biztosan Simon Kinberg írja és rendezi az X-Men: Dark Phoenix címre keresztelt, jövő novemberben érkező felvonást, a színészgárdáról is egyre többet tudunk meg. A film forgatása állítólag a héten vette kezdetét Montrealban, a stábhoz pedig újoncként csatlakozott Lamar Johnson kanadai színész, mellette pedig sokak nagy örömére megerősítést nyert, hogy az X-Men: Az eljövendő múlt napjai és az X-Men: Apokalipszis fan-favorit karaktere, Higanyszál szintén visszatér Evan Peters alakításában.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter rukkolt elő ezekkel a hírekkel a héten, bár arról sajnos semmilyen információjuk nem volt, hogy kit fog életre kelteni Lamar Johnson. Mellette egyébként Jessica Chastain feltűnéséről kering egy híresztelés, mint a franchise teljesen új tagja - ő állítólag a produkció főgonoszát, Lilandrát alakítaná, aki a Shi'ar birodalom császárnéja. Sajnos az ő szereplése még nem nyert megerősítést, de jó esély van rá.

A gárdát Evan Peters és az említett újak mellett számtalan visszatérő arc erősíti, ilyen Jennifer Lawrence (Mystique), Michael Fassbender (Magneto), James McAvoy (Professor X) és Nicholas Hoult (Beast), valamint az Apokalipszis fiataljai, azaz Sophie Turner (Jean Grey), Alexandra Shipp (Storm), Tye Sheridan (Cyclops) és Kodi Smit-McPhee (Nightcrawler). A Dark Phoenix 2018. november 2-án debütál a mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.