Hirdetés

Berendelték a legújabb X-Men sorozatot

|

Zöld utat kapott a FOX és a Marvel Television együttműködésében készülő új mutánsos sorozat pilot epizódja, amit nem akárki fog rendezni.

Hirdetés

A FOX szemmel láthatóan rendesen elkezdte gyarapítani szuperhősös felhozatalát a tévéképernyőkön is. Ők adnak otthont a némileg újragondolt DC univerzumban játszódó Gotham sorozatnak, hamarosan pedig mutánsok köszönhetnek be - legalábbis Matt Nix drámája végre zöld utat kapott egy pilot epizód kereteiben. A showrunner az X-Men filmeken dolgozó Bryan Singer-rel, Simon Kinberg-gel és Lauran Schuler Donner-rel fog együtt dolgozni, a Marvel TV-től pedig Jeph Loeb és Jim Chory száll be a projektbe. 

Hirdetés

Az egyelőre cím nélküli sorozat két átlagos szülő történetét követi, akik rájönnek, hogy gyermekük mutáns képességeket birtokol. Ezért kénytelenek menekülni az ellenséges kormány elől, majd egy földalatti mutáns mozgalomhoz csatlakozva harcolniuk kell a túlélésért. Míg Noah Hawley munkája, a február 9-én itthon is elstartoló Légió inkább egy különálló idővonalon játszódik, a szóban forgó produkció határozottan annak a világnak lesz a része, amit a filmekben sikerült felépíteni. Ez pedig abban mutatkozik meg, hogy az emberek félnek a mutánsoktól és elítélik őket, ráadásul mint arra nemrég fény derült, az X-Men: Az eljövendő múlt napjaiban látott Őrrobotokkal is újra fogunk találkozni.

Ha mindez nem lenne elég, a TV Line elég biztosnak tűnő jelentése szerint a producerként alapjáraton közreműködő Bryan Singer ("X-Men: Az eljövendő múlt napjai", "X-Men: Apokalipszis") rendezi a sorozat nyitányát, amit egyelőre berendelt a FOX. Az alapkoncepció, a projekt mögött álló emberek és minden eddig elhintett információ alapján okkal lehetünk kíváncsiak a további fejleményekre, egyben pedig elkezdhetünk reménykedni, miszerint lesz olyan jó a Singer rendezte pilot, hogy zöld utat kapjon a teljes első évad. 

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.