Hirdetés

Az új X-Men film a Sötét Főnix reboot lehet?

|

Érdekes pletyka látott netvilágot, amivel nem is lehet nagyon vitatkozni, hisz remek érveket hoz fel a Sötét Főnix történet vászonra vitelére.

Hirdetés

Még áprilisban, néhány héttel az X-Men: Apokalipszis debütálása előtt ütötte fel először a fejét a pletyka, miszerint a 20th Century FOX következő mutánsmozija a Sötét Főnix történet rebootja lenne, amit már az eredeti trilógia utolsó fejezetében (X-Men: Az ellenállás vége) megpróbálták elmesélni több-kevesebb sikerrel. A stúdió sosem erősítette meg vagy tagadta ezt az információt, egy friss jelentés pedig szintén a Sötét Főnixet véli a következő film középpontjában. Könnyen lehet, hogy valóban fontolgatják a sztori ismételt feldolgozását. 

Hirdetés

A nem épp megbízhatóságáról híres Latino Review jelentette, hogy a következő filmben Sophie Turner Jean Grey-én lehet a fókusz, habár a portál azt is elismerte, hogy megvan az esély a franchise teljes újraindítására - amire egyébként nincsen sok bizonyíték. A történet azt mesélné el, ahogy Jean egyre csak növekvő ereje lassan fenyegetéssé válik az egész X-Men csapat számára. Nem titok az sem, hogy Az eljövendő múlt napjaival lényegében meg nem történtté tették az eredeti trilógia eseményeit, tehát kézenfekvő lenne másodjára (és ezúttal jól!) adaptálni a sztorit Sophie Turner karakterével. Könnyen lehetne ez az X-Men: Apokalipszis folytatása is, elvégre a Főnix erő a teljes Marvel Comics legveszélyesebb entitása, ami már Apokalipszis elpusztításakor a mutánsok segítségére vált, nem beszélve arról a tényről, miszerint az új mozit egy évtizeddel később, a '90-es években szeretnék elhelyezni időben. 

Bár az X-Men 7 minden bizonnyal Jean Grey-re fogja helyezni a hangsúlyt és valószínűleg James McAvoy is visszatér X Professzorként, más karakterekre az X-Men: Apokalipszisből és a többi előzményfilmből egyelőre nem lehet biztosan számítani. Jó lenne viszont látni Ciklont (Alexandra Shipp), Küklopszot (Tye Sheridan), Árnyékot (Kodi Smit-McPhee) és a többieket, de egyelőre rengeteg a kérdőjel a következő mutánsmozi körül, így nem tudunk mást tenni, mint várunk és reméljük a legjobbakat. 

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.