Hirdetés

Közeleg a X. Országos Bud Spencer és Terence Hill Rajongói Fesztivál

|

Pár nap múlva megrendezésre kerül a tizedik Bud Spencer és Terence Hill rajongói fesztivál, amely a legendás pofonosztó múltheti halála miatt nem is lehetne aktuálisabb.

Hirdetés

Először 2007-ben tartották meg a tábort, amelyre az ország minden szegletéből érkeztek azok a lelkes rajongók, akik szerették volna egy teljes hétvégén keresztül átélni a kívülről ismert filmek hangulatát, megízlelni az azokban látott ételeket, koktélokat, idézgetni a klasszikussá vált mondatokat, a filmek világához kapcsolódó versenyszámokon indulni és meghallgatni a Spencer Hill Magic Band filmzenékből álló koncertjét. 

Hirdetés

Azóta pedig minden évben sor kerül az eseményre, idén már a 10. alkalommal kerül megrendezésre az Országos Bud Spencer és Terence Hill Rajongói Fesztivál, melyet idén július 7-10 között tartanak Velencén. A fesztivál természetesen nem csak rajongóknak szól, hiszen a szervezők azoknak is kedveznek, akik még csak most ismerkednek a nagyszerű páros munkásságával. Nézzük át együtt még egyszer a fontosabb részleteket:

X. Országos Bud Spencer és Terence Hill Rajongói Fesztivál

Helyszín: Drótszamár Park és Kemping (2481 Velence, Kemping utca). 

Időpont: július 7-10. 

Hivatalos honlap: Ide kattintva

Figyelem! A fesztivál nem ingyenes, vannak napi jegyek és bérlet is, a részleteket a hivatalos honlapon olvashatjátok el! 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.