Hirdetés

X Professzor visszatérése magyarázatot kap Az eljövendő múlt napjaiban

|

Patrick Stewart a ComicPaloozan arról is beszélt, hogy hogyan kerül újra szerepbe Az eljövendő múlt napjaiban, mikor a karakter meghalt Az ellenállás végében.

Hirdetés

"Nagyon érdekes 6-7 évvel később visszahozni Charles Xaviert, miután Jean Grey elpárologtatta. És megkérdezed magadtól Ha elpusztítottak, akkor hogyan kerülsz a következő X-Men filmbe? Meg lesz magyarázva, de számomra is rejtélyes volt, hiszen azt hittem az X-Men napjaim véget értek, de úgy tűnik mégsem."

Az "X-Men 3" -ban X Professzor át transzferálta az elméjét az agyhalott ikertestvérébe. Szóval kíváncsian várjuk, hogy vajon az X-Men: Az eljövendő múlt napjai ezt boncolgatja tovább, vagy előáll egy teljesen új magyarázattal. Ha film az eredeti magyarázatnál marad, akkor talán ezzel az is világossá válok, hogy miért van megint kerekesszékben a professzor.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.