Hirdetés

X-Akták 3 - Csúszás és bizonytalanság

|

Tavaly novemberében még David Duchovny nyilatkozta a TVMag riporterének, hogy mindenképpen elkészül a harmadik rész és már írják a forgatókönyvet is... hogy is állunk most?

Hirdetés

A 20th Century Fox kiadásában várjuk az X-Akták 3-at de az csak nem akar elérkezni és még hírverés sincs körülötte, álló víztől pedig nem sok jót várni manapság a filmvilágban. Gillian Anderson, mindenki Scully ügynöke azt mondta a napokban egy interjúban, hogy ő mindenképpen benne szeretne lenni a harmadik epizódban, de legkorábban jövőre láthatnak hozzá a forgatáshoz, ráadásul még a szkript sincs kész és a befejezése is bizonytalan. Most komolyan, nem tud a Fox felbérelni egy normális írót és elkészíttetni vele az irományt, majd szerezni hozzá egy rendezőt és megvenni Duchovny meg Anderson szereplését? Nem akarom az ördögöt a falra festeni, de jelenleg nagyon halovány a remény, hogy látunk az X-Akták 3-ból ígéreteknél hajszálnyival többet is...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.