Hirdetés

Xerxes - Új címen, új rendezővel

|

A 300 folytatásának számító Xerxes Frank Miller képregényéből készül, de mint megtudtuk nem Zack Snyder készíti el, helyette új rendezőt keresnek a két lehetséges jelölt közül.

Hirdetés

A Xerxes ráadásul nem is ezen a néven fog bevonulni a filmtörténelembe, ugyanis a Warner Bros. megváltoztatta a projekt címét 300: Battle of Artemisia titulusra, ami valószínűleg nálunk 300+1, 600, vagy Fémkiállítás orientált uralkodó menni győzni nagy csata címen fut majd. Zack Snyder bokros teendői mellett ráadásul nem tudja vállalni a rendezői posztot, hiszen előtte még összehozza a Superman: Man of Steel-t és legkorábban 2014-ben kerülhetne csak kiadásra a Xerxes, így a stúdió nem vár és keres helyette mást. Két direktort néztek ki maguknak a helyre de még nem választottak: egyikőjük az általunk is rendkívül kedvelt Ismeretlen férfi kreátora, Jaume Collet-Serra, a másik a kevésbé ismert Noam Murro (Die Hard 5). A 300: Battle of Artemisia ugyanakkor fog játszódni, mint a spártaiak harca, ezúttal azonban a Marathoni csatával fogunk találkozni, majd az Artemisium-mal folytatódik. A egjelenési dátum jelenleg ismeretlen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.